GF100 AB - auktoriserat VVS-företag i Enköping

GF100 är en sammanslagning av våra tidigare företag, Grillby Rör och Fjärdhundra Rör. Vi är specialiserade på VVS-arbeten i Enköping med omnejd sedan flera generationer och drivs av utmaningen av att få bidra till stadens utveckling. Välkommen att kontakta oss på GF100, ditt lokala VVS-företag i Enköping!

Service, tillgänglighet och kvalitet

Med vår över 60 år gedigna erfarenhet och kunskap utför vi professionella VVS-arbeten. Kvalitet för oss handlar dock också mycket om god service och tillgänglighet. Vårt mål är därför att alltid leverera 100 procent service och att vara tillgängliga 24 timmar om dygnet. Vi erbjuder den totala lösningen för dig som behöver hjälp med värme, vatten, avlopp eller kyla.

Vi finns i Enköping men verkar i hela Mälardalen

GF100 är Enköpingstraktens största VVS-leverantör och vår ambition är att vara det självklara valet av VVS–företag i Enköping. Tack vare att vi är etablerade i ”Sveriges närmaste stad” har vi möjlighet att utföra arbeten även i Uppsala, Västerås, Stockholm och övriga större städer i närheten av Enköping. Framför allt arbetar vi dock på hemmaplan. Vi tycker att det är roligt att vara med och utveckla vår egen stad med alla de ombyggnationer och nybyggnationer vi redan står inför.

GF100 - kunskap och erfarenhet från två VVS-företag

Genom att slå ihop Grillby Rör och Fjärdhundra Rör har vi vävt ihop två organisationer för att få det bästa av det bästa. På så vis blir vi ännu effektivare än tidigare och du får snabbare hjälp. Familjeföretaget GF100 består i dag av över 20 medarbetare som tillsammans besitter en bred kunskap och erfarenhet. Grillby Rör grundades 1954 av brandmästare Erik Moberg och Fjärdhundra Rör 2010 som en fortsättning på Karl Larssons firma, grundad 30 år tidigare. GF Rör ägs av äkta paret Patrik Larsson och Theresa Östman.

Vi är kylcertifierade

GF100 har nu även kylcertifiering, vilket innebär att vi kan installera luft-luftvärmepump, fylla på gaser i värmepump med mera.

GF100 är ett kylcertifierat VVS-företag Enköping.

Lupincertifiering för miljöns skull

Vi är lupincertifierade för att få utföra arbeten åt försäkringsbolag.

GF100 - lupincertifierat VVS-företag Enköping.

Kontakta oss på GF100 i Enköping

Har du frågor om VVS-installationer eller annat? Du är alltid välkommen att ringa eller mejla.

Kostnadsfri offertförfrågan

Kontakta oss
Jag godkänner att denna information får hanteras av Grillby Rör AB enligt deras integritetspolicy
 
Skicka!
809